Federația Română de Solitaire protestează față de concedierile anunțate de Bolojan și Dunca la CJ Bihor și Caraș-Severin

Federația Română de Solitaire avertizează că este în pericol de desființare dacă președinții CJ Bihor și Caraș-Severin, Ilie Bolojan și Romeo Dunca, își vor pune în aplicare planurile de a concedia sute de salariați din instituțiile pe care le conduc. „Este un neadevăr argumentul acestor președinți de consilii județene că sute de funcționari publici taie frunze la câini. Avem dovezi indubitabile că acești oameni chiar performează în timpul programului de lucru. Rezultatele lor în competițiile de Solitaire demonstrează că acolo, în Consiliile județene Bihor și Caraș-Severin, s-a creat un climat favorabil performanței recunoscute nu doar pe plan național. Dacă vor avea loc aceste disponibilizări, va fi pusă în pericol însăși participarea României la Jocurile Olimpice de Solitaire de la Tokio, din 2021”, transmite Federația Română de Solitaire, într-un comunicat de presă preluat de cea mai importantă rețea de socializare. (D.P. Feisbuc)

 

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite