Forța Dreptei – „Forța de a reuși”

 

Sâmbătă, 19 august, va avea loc în capitală Conferința Națională a Forța Dreptei, eveniment la care și-au anunțat participarea primarul capitalei, Nicușor Dan, și reprezentanți ai partidelor democratice din opoziție.

 

În cadrul conferinței intitulate „Forța de a reuși”, ce se va desfășura sâmbătă, 19 august a.c., începând cu ora 11.00, în Aula Universității Politehnica din București, vor fi prezentate și adoptate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei.

 

Evenimentul va reuni peste 1.200 de participanți din toată țara, județul Caraș-Severin urmând a fi reprezentat de o delegație formată din circa 30 de persoane, condusă de coordonatorul filialei județene a partidului, Hadrian Popescu. Sunt așteptați să ia parte la Conferința Națională a Forța Dreptei și să se adreseze plenului primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, și reprezentanți ai partidelor politice democratice de opoziție, informează conducerea Forța Dreptei.

 

Conferința „Forța de a reuși” va fi transmisă live pe canalele de Youtube și Facebook ale partidului Forța Dreptei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available