Forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin

 

Aproape 30 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, din promoția 2024, au fost încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Noua promoție de polițiști, formată din 27 de absolvenți ai școlilor de agenți de la Câmpina și Cluj-Napoca, din promoția 2024, a fost repartizată la structurile de ordine publică din mediul urban și rural, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

 

„Le urăm bun venit și le dorim mult succes în cariera pe care și-au ales-o, în slujba comunității. În primele șase luni ei își vor desfășura activitatea sub supravegherea tutorilor profesionali, polițiști cu experiență din cadrul structurilor de ordine publică, iar în perioada următoare vor urma un program de instruire sub coordonarea colegilor de la Biroul de Pregătire Profesională”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Cei care doresc să îmbrace uniforma de polițist se pot înscrie, până pe data de 14 mai, la concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române. Sunt disponibile 1.640 de locuri – 1.340 la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca. Proba de evaluare a cunoștințelor va fi susținută în data de 15 iunie. Toate detaliile sunt disponibile accesând următorul link: https://cs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-privind-admiterea-la-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-din-campina-si-scoala-de-agenti-de-politie-septimiu-muresan-din-cluj-napoca-sesiunea-aprilie-iulie-2024&page=1.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available