Garda de Mediu are un nou comisar general. „Berceanu cunoaște îndeaproape situația tăierilor de pădure din Caraș-Severin”

După ce a fost votat de conducerea USR ca propunere pentru preluarea șefiei Gărzii Naționale de Mediu, Octavian-Alexandru Berceanu a fost numit în funcţie, ieri, 11 martie, drept comisar general, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului, Florin Cîţu, publicată în Monitorul Oficial.

Inginer silvic, fost consilier general în CGMB București și consilier pe probleme de Mediu în Senat,  Octavian Berceanu este cunoscut pentru campaniile sale publice împotriva depozitelor ilegale de deșeuri.

Potrivit declarațiilor venite din partea președintelui USR Caraș-Severin, subprefectul Andrei Plujar, numirea în funcție a noului comisar al Gărzii de Mediu este una care va aduce însemnate schimbări nu doar în țară, ci și în județul Caraș-Severin. „O veste minunată pentru pădurile noastre, care ne dă mare încredere, mai ales că Octavian Berceanu cunoaște îndeaproape situația tăierilor de pădure din Caraș-Severin, deoarece a fost în teren, vizitând Parcurile Naționale de la noi în mai multe rânduri și suntem convinși că va fi un factor activ deosebit de important în lupta împotriva defrișărilor ilegale”, a transmis subprefectul Andrei Plujar, printr-un comunicat remis presei. Un comunicat însoțit de o fotografie cu Berceanu (primul din dreapta) și Plujar (primul din stânga).

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite