Gest demn de respect. Un reșițean a înapoiat o borsetă plină cu bani pe care a găsit-o pe banca din fața unui bloc

 

Bărbatul a predat la Poliția Municipiului Reșița borseta găsită în fața unui bloc din oraș. Oamenii legii au demarat verificări pentru a depista persoana căreia îi aparține.

 

Reșițeanul a găsit borseta ieri după-amiază, pe o bancă din fața unui bloc de locuințe. „În momentul în care a deschis fermoarul borsetei, văzând bancnotele, fără a ști despre ce sumă este vorba și fără să stea pe gânduri, a mers direct la sediul Poliției Municipiului Reșița pentru a-i preda. În borsetă se aflau peste 30.000 de lei”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii au preluat banii pe bază de proces-verbal și au început să facă verificări pentru a identifica persoana căreia îi aparțin, existând bănuiala că ar aparține unei persoane cu probleme medicale.

 

„Îl felicităm pe acest domn pentru gestul civic și corect pe care l-a făcut fără ezitare! O societate civilizată și o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii și a propriilor valori primează!”, precizează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite