Haine, încălțăminte și jucării contrafăcute în magazine din Reșița, Oțelu Roșu și Moldova Nouă. Polițiștii au întocmit șase dosare penale

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin au confiscat săptămâna aceasta produse în valoare de peste 15.000 de lei.

 

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Caraș-Severin au desfășurat o serie de controale în piețe, târguri și centre comerciale pentru combaterea comerțului cu produse contrafăcute.

 

În urma acțiunilor au fost descoperite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 16.400 de lei, comercializate de diferite societăți comerciale din Reșița, Oțelu Roșu și Moldova Nouă. Toate aceste articole au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Aceasta mai precizează că polițiștii au întocmit și șase dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite