Handbaliştii rosso-neri au pierdut și confruntarea cu Dunărea Călăraşi. „Nici nu am cuvinte!”

Echipa de handbal CSM Reşiţa a debutat cu stângul și în cel de-al doilea turneu al Ligii Zimbrilor.

În prima zi a competiţiei de la Sfântu Gheorghe, rosso-nerii au întâlnit formaţia AHC Dunărea Călăraşi, care s-a impus la o diferenţă de 10 goluri în faţa reşiţenilor. La pauză, Dunărea conducea deja cu 14-8, iar avansul s-a majorat încet, dar sigur, în repriza secundă. La finele timpului regulamentar, tabela a indicat scorul de 31-21 în favoarea călărăşenilor.

Din păcate, pentru formaţia reşiţeană a fost seara ratărilor: nu mai puţin de 23 de aruncări ratate au fost trecute în dreptul rosso-nerilor. Cel mai inspirat marcator al Reşiţei a fost Bahan, cu 6 reuşite. Starchenko a marcat de 5 ori, Trifkovic a dat 4, Ignat a reuşit o dublă, iar Vulpe, Daia, Bărbuş şi Kirsch au înscris câte un gol. Jocul a contat pentru etapa a patra a Ligii Zimbrilor.

„Cred că rezultatul spune tot. Nici nu am cuvinte! La antrenamente pregătim una, ştiam că acesta este cel mai accesibil meci pentru noi şi trebuia să dăm totul ca să câştigăm. Din păcate, nu ne-a ieşit nimic în seara asta. Ce să facem? Mergem mai departe, sperăm să facem o surpriză la meciul următor”, a declarat după meci Marius Bahan.

După patru etape disputate în Liga Zimbrilor, CSM Reşiţa ocupă penultimul loc al clasamentului, fără puncte în cont. Astăzi, de la ora 16.30, reşiţenii vor întâlni formaţia Minaur Baia Mare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite