Împreună dăruim viață. O nouă campanie de donare de sânge se va desfășura la Reșița, Caransebeș și Moldova Nouă

 

Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă și Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, va  organiza, în perioada 27 – 29 septembrie, Campania de donare de sânge „Împreună dăruim viață”.

 

În contextul în care unitățile spitalicești din județul Caraș-Severin se confruntă cu o nevoie acută de sânge, cărășenii sunt așteptați să se alăture campaniei „Împreună dăruim viață” și să doneze sânge. Campania va debuta marți, 27 septembrie, între orele 08.30 – 12.30, la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Miercuri, 28 septembrie, în același interval orar, Spitalul Orășenesc din Moldova Nouă își va deschide porțile pentru cei care doresc să dăruiască o șansă la viață, urmând ca Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița să încheie campania faptelor bune, joi, 29 septembrie. Și aici, cei care doresc să doneze sânge o pot face între orele 08.00 -12.30, sunt așteptați toți.

 

„Campania de donare de sânge care are ca scop încurajarea donării benevole și ajutorarea semenilor care au nevoie de sânge. Pe lângă faptul că donatorii pot crește speranța la viață unor semeni, aceștia se pot bucura și de beneficiile proprii, precum susținerea sănătății emoționale și cardiovasculare, investigații medicale gratuite sau acordarea unei zile libere la de serviciu. Vă așteptăm în număr cât mai mare ca, împreună, să dăruim viață!”, transmit organizatorii campaniei.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available