În loc de migranți, țigări de contrabandă sau alte „capturi” importante, polițiștii de frontieră cărășeni au prins… pește

 

Aflați în misiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Caraş-Severin au confiscat 49 de kilograme de la un bătrân de 72 de ani.

 

Duminică dimineața, în jurul orei 10, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, la intrarea în localitatea Răcășdia, un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, în portbagajul căruia au descoperit 49 de kilograme de pește din diferite specii, pentru care şoferul nu deţinea documente legale. Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 1.300 de lei, a fost confiscată și predată unei societăți de profil.

 

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Mihaela Leș.

 

 

Sursă foto: Poliția de Frontieră

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available