Încă un meci de coşmar în Valea Domanului! „Ceva trebuie să se schimbe. Și o să se schimbe începând cu demisia mea!” 

Seria neagră a Reşiţei pe teren propriu a continuat astăzi cu un eşec incredibil, pe care niciun suporter al rosso-nerilor nu-l anticipa. În Valea Domanului, CSM Reşiţa a cedat şi în faţa ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu.

Cu un singur gol marcat până la meciul de azi, oaspeţii au deschis scorul în minutul 9 prin belgianul Remacle, care a şutat imparabil de la circa 22 de metri. Microbiştii din pădure, care sperau totuşi într-o revenire a favoriţilor, au îngheţat în minutul 32, când gorjenii au mai marcat o dată: Dodoi a finalizat un contraatac al Pandurilor cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Apostrofaţi de suporteri, rosso-nerii au abordat mult mai ofensiv repriza secundă, dar atacurile gazdelor au fost sterile şi neinspirate. Golul de onoare al CSM-ului a fost marcat de Dat în minutul 98, cu un şut din careu, dar reuşita sa n-a mai încântat pe nimeni. CSM Reşiţa – Pandurii Târgu Jiu, scor final 1-2, spre supărarea galeriei, care a scandat „Ruşine să vă fie!” şi „Noi am fost mereu cu voi, voi vă bateţi joc de noi!”. Consecinţa firească a unui nou eşec usturător a fost demisia anunţată de antrenorul Alex Pelici imediat după meci.

„Ceea ce se poate spune e următorul lucru: ceva trebuie să se schimbe. Și o să se schimbe începând cu demisia mea! Nu putem să mergem aşa în continuare, îmi este ruşine pentru suporterii aceştia minunaţi care încearcă să vină lângă noi, şi meci de meci fac eforturi să vină, iar noi îi răsplătim cu eşec după eşec. Mie, unul, îmi este ruşine, şi pentru asta am decis ca drumul meu alături de CSM Reşiţa să se oprească în momentul de faţă. Sper ca următorul antrenor care va veni după mine să găsească soluţii ca să câştige şi pe teren propriu, nu doar afară. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat în acest timp scurt, îi mulţumesc pentru încredere lui Cristi (Bobar, n.r.) şi celor care m-au învestit, îmi pare rău că nu am reuşit mai mult. Cauzele sunt mai multe, şi subiective, şi obiective. Astăzi, din păcate, ne-au lipsit şapte jucători cu COVID, am făcut improvizaţii, Dumitraş abia a revenit după COVID, dar nimic nu scuză prestaţia noastră, cel puţin cea din prima repriză. În acelaşi timp, nimic nu ia din meritele celor de la Pandurii, care şi-au dorit foarte mult să câştige şi au realizat acest lucru. Mi-am luat la revedere de la băieţi, le-am comunicat antrenorilor secunzi, voi vorbi şi cu Cristi, sper ca echipa să meargă înainte şi să găsească şi dramul de noroc care nouă ne-a lipsit. Sunt şi anumite lucruri pe care nu mi le explic, lucruri care ţin de prestaţia jucătorilor, felul în care jucăm afară, în contrast total cu ceea ce jucăm acasă. Dar sub nicio formă nu vreau să sugerez că am fost «lucrat»”, a declarat la final antrenorul demisionar Alex Pelici.

CSM Reşiţa rămâne cu 8 puncte, dintre care unul singur a fost obţinut pe teren propriu. Etapa viitoare este programată pe 24 octombrie, când rosso-nerii vor evolua în deplasare la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite