UPDATE. Încă un tânăr și-a pierdut viața în Reșița, după un conflict izbucnit pe Calea Caransebeșului

O persoană „găsită decedată în urma unui incendiu”, după cum anunța azi IPJ Caraș-Severin, se pare că a fost de fapt ucisă, la capătul unui conflict izbucnit între aceasta și patru indivizi, în zona Căii Caransebeșului din Reșița, ar rezulta din concluziile preliminare ale procurorilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin transmite că, în noaptea de 14/15 iunie 2020, „în urma unor discuţii contradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc ce au avut loc într-o locaţie din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu. În prezent, se efectuează acte de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”. Locația în care ar fi izbucnit conflictul spontan s-ar afla în zona Căii Caransebeșului din Reșița.

În prealabil, IPJ Caraș-Severin anunțase că, „în această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari. Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița. Sălașul, prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița”.

Reprezentanții Poliției precizau, în încheierea comunicatului de presă, că în acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Procurorii, însă, iată, anunță că tânărul de 29 de ani ar fi fost dus cu forța la sălaș de patru persoane, ulterior acolo izbucnind un incendiu. După efectuării necropsiei, Serviciul de Medicină Legală va stabili, foarte probabil, cauza decesului.

Amintim că tot pe Calea Caransebeșului din Reșița, cu nici o lună în urmă, a avut loc un conflict între doi tineri, soldat cu moartea unuia dintre aceștia.

Sursă foto: arhivă.

UPDATE, 16 iunie, ora 16.00

Criminalii, minori de 16 și 17 ani

Laura Iancu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a transmis azi un nou comunicat de presă cu privire la dosarul penal 265/P/2020, care face obiectul acestui caz.

„Vă comunicăm că, la data de 15.06.2020, în jurul orelor 04,00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din municipiul Reşiţa, sălăş aparţinând numitului C.C.A., a fost găsit cadavrul incinerat al numitului V.M..

S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, jud. Caraş-Severin, de către numiţii D.K.M. (17 ani) şi  C.A.R. (16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C.  SA), unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă, fiind transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către numiţii D.K.M. şi C.A.R. , precum şi D.A.F. (minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată de către inc. D.K.M şi C.A.R., rezultând decesul victimei.

Precizăm că faţă de inculpaţii D.K.M. şi C.A.R., Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15.06.2020, iar în data de 16.06.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunlaul Caraş-Severin a inc. D.K.M. şi C.A.R. pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii omor calificat (art. 188, art. 189 alin. 1 lit. h Cp).

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available