UPDATE. Incendiu în cartierul reșițean Doman. O casă a fost cuprinsă de flăcări

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Reșița intervin pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit în jurul orei 13.30 la o gospodărie din cartierul Doman.

 

Două încăperi și acoperișul unei case din Doman au fost cuprinse de flăcări astăzi la prânz. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.

 

„Incendiul se manifestă la nivelul a două încăperi, precum și la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 60 mp. În momentul de față incendiul este localizat, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți este eliminat. Se acționează în continuare pentru lichidarea acestuia”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Iulia Rusan. Aceasta a precizat că persoanele aflate în interiorul casei în momentul izbucnirii incendiului au reușit să se autoevacueze.

 

UPDATE – ora 15.40

 

În urma incendiului au ars bunurile din cele două încăperi și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați. „Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind jar sau scântei provenite de la sistemul de încălzire defect sau amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”, mai precizează Iulia Rusan.

 

Sursă foto: ISU „Semenic”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available