Întreruperi în furnizarea apei la Reșița și Caransebeș. Dar și o veste bună de la Aquacaraș: se pune în funcțiune Stația de Epurare de la Jupa

Din cauza unor avarii apărute în rețeaua de conducte administrată de Aquacaraș, conducerea societății anunță că azi a fost întreruptă furnizarea apei în două zone din municipiile Reșița și Caransebeș.

În vederea eliminării unor avarii, astăzi, 10 februarie, a fost oprită furnizarea apei potabile în Reșița, pe Strada  Văliugului de la nr. 30 la nr. 80, și în Caransebeș, pe Strada Splai Sebeș, Blocul 4. În primul caz, intervenția tehnicienilor de la Aquacaraș va dura până la ora 15, iar în al doilea, până la ora 17, estimează reprezentanții companiei de apă și canalizare.

„Ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste opriri. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, la tel. 0255/215643 sau 0766341274”, transmite conducerea Aquacaraș.

Pe de altă parte, reprezentanții SC Aquacaraș SA ne dau și o veste bună: mâine, 11 februarie, la ora 13, va avea loc punerea în funcțiune a Stației de Epurare Jupa, un eveniment mult-așteptat de comunitatea din Caransebeș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite