Ioan Popa, despre mizeria de comunicat marca PSD Caraș-Severin

 

Liberalul Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, se vede nevoit să răspundă acuzațiilor imbecile ce-i sunt aduse de către liderii PSD Caraș-Severin într-un comunicat electoral publicat de Hurduzeu, Popovici & comp. în mai multe publicații online. Ioan Popa arată că pesediștii, spre deosebire de liberalii cărășeni, au ales să facă o campanie electorală mizerabilă:

 

„Referitor la mizeria de comunicat marca PSD Caraș-Severin, prin care declarațiile mele de la o întâlnire electorală susținută ieri, la Herculane, sunt catalogate ca pronaziste, îi rog pe luminații PSD-iști să consulte wikipedia și pot afla următoarele:

➡️ Erwin Johannes Eugen Rommel a fost unul dintre cei mai distinși și remarcabili feldmareșali ai Germaniei, ai Wehrmacht-ului și al celui de-al Doilea Război Mondial, fiind totodată unul dintre cei mai mari comandanți militari germani.

➡️ Feldmareșalul Rommel este adesea amintit nu numai pentru remarcabilele sale realizări militare, dar și pentru cavalerismul și respectul arătat adversarilor săi. Este cunoscut ca unul din membrii marcanți ai Wehrmacht-ului care s-a opus ordinelor directe, atunci când acestea încălcau codul onoarei militare și al onoarei umane.

➡️ Rommel a fost considerat de unii, fără dovezi clare, ca făcând posibil parte din grupul de conspiratori care a intenționat să-l asasineze pe Hitler în încercarea de insurecție antinazistă sub numele de cod «operațiunea Valkiria».

Declarațiile mele de ieri se referă doar la un briliant strateg militar, recunoscut pentru onoarea de care dădea dovadă în luptă, exact așa cum facem noi, în lupta pe care PSD-iștii o duc într-un mod MIZERABIL. În cariera mea politică am taxat toate declarațiile xenofobe și mă delimitez clar de astfel de orientări doctrinare.”

 

(PE)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available