ISU „Semenic” Caraș-Severin face angajări. Se caută tineri care au absolvit cel puțin zece clase

 

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Semenic” al județului Caraș-Severin va scoate la concurs posturi de soldați și gradați profesioniști (servanți). Etapele de concurs constau în întocmirea unui dosar de recrutare, probe eliminatorii și evaluarea performanțelor fizice.

 

Potrivit datelor comunicate de ISU „Semenic”, la concursul pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști ce vor fi disponibile la nivelul inspectoratului se pot înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu (zece clase).

 

De asemenea, viitorii soldați profesioniști trebuie să aibă o pregătire fizică foarte bună. După întocmirea și depunerea dosarului de recrutare, candidații vor trece prin două etape: probele eliminatorii și evaluarea performanțelor fizice.

 

„Probele eliminatorii constau în urcarea pe scară și deplasare în subsol întunecat și au drept scop verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor scoase la concurs”, informează reprezentanții ISU „Semenic”. Iar evaluarea performanțelor fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ pentru depășirea căruia candidații trebuie să dea dovadă atât de condiție fizică, cât și de concentrare. Traseul presupune: tracțiuni la bară fixă; două rostogoliri succesive înainte, pe saltele; deplasare în echilibru pe două bănci de gimnastică cu transport de greutăți – 10 kg/ganteră; deplasare prin tunel; săritură în sprijin depărtat peste capra de gimnastică cu înălțimea de 1,30 m; trecere prin săritură peste saltea; trecere peste calul de gimnastică fără mânere, cu înălțimea de 1,50 m; transportul a trei stingătoare tip P6, cu greutatea de 9,5 kg fiecare; transportul unui manechin cu greutatea de 60 kg, prin târâre.

 

Pentru detalii suplimentare, ISU „Semenic” pune la dispoziția celor interesați două numere de telefon: 0756132145 și 0756132146, apelabile în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite