Joburi de vară în Germania pentru studenții noștri

AJOFM Caraș-Severin anunță începerea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze minimum două luni ȋn Germania pe perioada vacanței de vară. 

Pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

„Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipal pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază. Ȋnregistrarea persoanelor se desfășoară ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020”, precizează Carla Goagă, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, telefon 0255/212160, Compartiment EURES sau pe site-ul www.anofm.ro, la secțiunea alocată AJOFM Caraş-Severin – Comunicare/Materiale informative.

Foto: secvență din „La casa de UEMR”, scenetă jucată în decembrie la Sala Polivalentă din Reșița de studenți de la UEMR

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available