La Reșița a început ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public!

 

Peste 650 de autovehicule posibil abandonate sau fără stăpân au fost identificate de polițiștii locali pe raza municipiului Reșița, în urma unei acțiuni de verificare desfășurată în ultimele două luni.

 

Polițiștii locali au verificat, în perioada 27 noiembrie 2023 – 12 ianuarie 2024, toate străzile, parcările și locurile de pe domeniul public sau privat al municipiului Reșița, în căutarea mașinilor care ocupă abuziv locuri de parcare, trotuare sau spații verzi. În urma acestui proces au fost identificate 652 de autovehicule posibil abandonate sau fără stăpân. Conform procedurilor, fiecare autovehicul va fi verificat de polițiștii locali din cadrul Biroului de Siguranță Rutieră pentru a se stabili cu exactitate dacă poate fi ridicat de pe domeniul public. Până la această dată, au fost emise 15 dispoziții de ridicare, dintre care șapte au fost puse în aplicare.

 

„Pentru anul 2024 una din prioritățile Poliției Locale Reșița rămâne eliberarea domeniului public de autovehiculele abandonate sau fără stăpân. Obiectivul principal îl reprezintă eliberarea parcărilor de pe domeniului public sau privat al municipiului Reșița și crearea de noi posibilități de parcare pentru cât mai mulți cetățeni, precum și reducerea riscurilor de mediu pe care autovehiculele abandonate le reprezintă”, transmite Primăria Reșița.

 

Acțiunile de ridicare a autoturismelor abandonate se vor intensifica în perioada următoare, avertizează reprezentanții primăriei. Aceștia fac apel la cetățeni să semnaleze autorităților prezența autovehiculelor abandonate pe raza municipiului, sesizările urmând să fie înregistrate și preluate la numerele de telefon: 0255 226 515 și 0355 955; la adresa de e-mail politialocala@primariaresita.ro sau pe portalul de servicii electronice ce funcționează pe site-ul Primăriei Reșița.

 

Sursă foto: Primăria Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available