UPDATE. O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, la Reșița

 

Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Asociația Tierhilfe Hoffnung, organizează la sfârșitul acestei luni o nouă campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici.

 

Reșițenii care doresc să își sterilizeze animalele de companie – câini și pisici – o pot face gratuit în cadrul campaniei inițiate de Primăria Reșița cu sprijinul Tierhilfe Hoffnung, asociație din Germania cu care municipalitatea colaborează de mai mult timp.

 

Campania de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc în perioada 27-29 iunie, la sediul Direcției de Întreținere și Reparație a Patrimoniului Local, situat pe Bulevardul Muncii nr. 25, în spatele supermarketului Kaufland. Persoanele interesate pot face programări la numărul de telefon 0255/220200, de luni până joi în intervalul orar 08.00-16.00 sau vineri între orele 07.30-13.30.

 

UPDATE – 17 iunie, ora 11.30

 

Ca urmare a numărului mare de solicitări în cadrul acestei campanii, Primăria Reșița anunță că va mai organiza astfel de acțiuni. Dar amintește că programări pentru sterilizarea câinilor și pisicilor pot face doar persoanele domiciliate în Reșița.

 

„Până acum s-au făcut rezervări pentru două dintre cele 3 zile ale campaniei de sterilizare. Numărul de solicitări este foarte mare, iar telefonul pus la dispoziție este suprasolicitat, la fel și întreg personalul implicat. Vă rugăm să insistați, colegii noștri răspund la toate apelurile!

Revenim cu informații atunci când toate locurile disponibile pentru această campanie de sterilizare din 27-28-29 iunie vor fi ocupate. Urmează să organizăm și alte acțiuni asemănătoare!

Campania este dedicată strict persoanelor cu domiciliu în Reșița. Persoanele cu domiciliul în alte localități nu fac obiectul acestei acțiuni și nu vor putea face programări.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite