La săniuș, varianta penală. Viețile a șase copii, puse în pericol de un șofer inconștient [VIDEO]

 

O secvență suprinsă ieri pe drumul de coborâre de pe Semenic, postată astăzi pe Facebook, arată inconștiența unui șofer de microbuz, care a pus în pericol viețile a șase copii.

 

Pe filmarea devenită virală se vede cum un microbuz trage la vale, pe șoseaua acoperită cu zăpadă, șase săniuțe cu tot atâția copii, încolonate în spatele mașinii. S-a întâmplat sâmbătă, 5 februarie, în jurul orei 14, după cum a scris pe Facebook persoana care a filmat „trenulețul” de săniuțe tractate de microbuz.

 

Imaginile au ajuns și în atenția poliției, care l-a identificat astăzi pe șoferul de pe microbuz și urmează să-l amendeze. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Hunedoara.

 

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care șase copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic.

 

Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara. Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei.”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

 

Sursă video: FB Flavius Giarmi

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite