La volan, cu permis de conducere fals!

 

Un control de rutină efectuat ieri de polițiști în comuna Grădinari s-a soldat cu prinderea în flagrant a unui tânăr care conducea mașina în baza unui permis auto fals.

 

Polițiști de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița au oprit ieri, 8 noiembrie, pentru control, pe DJ 581, în localitatea Grădinari, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Ticvaniu Mare. „La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere având însemnele autorităților poloneze, care nu conținea, însă, elementele de conformitate specifice documentului autentic. Bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Documentul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Tânărul din Ticvaniu Mare s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals și continuă cercetările.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite