Lucrările de modernizare a încă unui drum județean, scoase la licitație. „Din competiția corectă care urmează să înceapă sperăm să avem un drum impecabil, la prețul corect”

  

Romeo Dunca îl mai scapă de-o grijă pe Silviu Hurduzeu. Licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrările de modernizare a DJ 571, între Moldova Nouă și Ciuchici, va fi organizată acum, și nu în mandatul viitorului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

În timp ce firmele de casă ale fostei și viitoarei administrații pesediste a Consiliului Județean așteaptă cu nerăbdare ca Silviu Hurduzeu să-și preia, în octombrie, mandatul de președinte, actuala conducere a județului anunță că a fost eliberată autorizația de construire, cu ultima modificare necesară, pentru modernizarea DJ 571 Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici. În consecință, există toate premisele ca executantul lucrării să fie desemnat în timpul administrației Dunca, în condițiile în care, informează președintele CJ, procedura de licitație pentru executarea lucrărilor va fi demarată săptămână aceasta.

 

Lucrarea, ce ar urma să beneficieze de o finanțare europeană în limita a 50 de milioane de euro, are toate șansele să fie realizată, astfel, de constructori serioși, spune președintele Romeo Dunca: „Finanțarea ce va fi disponibilă, de 50 milioane euro din fonduri europene, va face această lucrare tentantă pentru constructorii serioși. Din competiția corectă care urmează să înceapă sperăm să avem un drum impecabil, la prețul corect. În acest mod epopeea dezastrului de pe acest drum județean va deveni doar o tristă amintire.”

 

În caietul de sarcini al licitației, precizează Romeo Dunca, a fost introdusă obligația constructorului de a începe lucrările în același timp din ambele capete ale drumului județean ce urmează a fi modernizat.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available