Lucrările pe DJ 608 Plugova – Cornereva – Rusca sunt aproape finalizate [FOTO]

 

Reabilitarea și modernizarea DJ 608 Plugova (DN6) – Globurău – Costiș – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6) se apropie de final, lucrările fiind executate în proporție de aproximativ 80%.

 

Stadiul lucrărilor pe DJ 608 între Plugova (DN 6) și Rusca Teregova (DN 6), un tronson cu o lungime de 41 de kilometri, a fost verificat, ieri, în teren, de o echipă de la Consiliul Județean (CJ) Caraș-Severin, din care au făcut parte președintele Romeo Dunca, vicepreședintele Ovidiu Rădoi, precum și responsabilii cu implementarea proiectului.

 

În momentul de față, lucrările sunt executate în proporție de aproximativ 80%, urmând ca până la finalul lunii noiembrie lucrările de asfaltare să fie finalizate în proporție de 95%, potrivit președintelui CJ, Romeo Dunca. „Problemele care au apărut, pe măsură ce lucrările s-au derulat, au fost în intravilanul localității Plugova unde lucrările de apă și canal executate nu sunt în graficul promis și din cauză că o serie de documente promise de primăriile localităților nu au ajuns la Direcția de Drumuri Județene, tot pentru lucrări de apă și canal pe raza localităților de pe traseu”, a explicat acesta.

 

CITEȘTE ȘI: Asfaltări de toamnă în Caraș-Severin

 

Romeo Dunca a precizat că modernizarea și întreținerea drumurilor județene la standarde cât mai bune este o prioritate pentru el și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin: „Astfel, asigurăm condiții mai bune și siguranță în trafic pentru cetățeni. Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități și creăm condiții de dezvoltare economică și turistică a județului din Caraș-Severin”.

 

 

Sursă foto: CJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available