UPDATE. Măsuri speciale adoptate de Primăria Reșița

Având în vedere măsurile împotriva răspândirii virusului Covid-19 adoptate la nivel central, Primăria Reșița vine cu îndemnul să evitați locurile aglomerate sau deplasările ce nu sunt urgente. Totodată, municipalitatea adoptă o serie se măsuri cu privire la modalitățile de plată a taxelor, impozitelor și amenzilor precum și la serviciile oferite de Serviciul Public Comunitar pentru Evidența Persoanelor.

UPDATE, luni, 16 martie, ora 18.15

„Având în vedere necesitatea prevenirii posibilelor îmbolnăviri cu Coronavirus, Primăria Municipiului Reșița a luat câteva decizii privind restrângerea activității și modificări ale programului de relaționare cu publicul. Acestea se aplică de astăzi, 16 martie 2020, pentru 30 de zile, cu posibilitatea de a se prelungi perioada, în funcție de evoluția și reglementările de la nivel național”, transmite Primăria Reșița.

Informații suplimentare despre activitatea municipalității în această perioadă puteți obține apelând: ☎️ 0255/221964, ☎️ 0800410010 – tel. verde, sau pe email: centru@primariaresita.ro
-PROGRAM 8:00-16:00.

Primăria roagă cetățenii ca în această perioadă să evite, pe cât posibil, deplasarea la sediile serviciilor publice din subordinea instituției.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite