Suntem prezenți și pe

Actualitate

Membri ai Tineretului Liberal din Reșița, voluntari la DSP

Publicat cu

în

Dat fiind faptul că pandemia generată de virusul COVID-19 îngreunează munca angajaților direcțiilor de sănătate publică, tinerii liberali ai țării se alătură acestora prin acțiuni de voluntariat.

10 membri ai TNL Reșița se vor alătura angajaților DSP București în call-center, făcându-le acestora munca mai ușoară, în timp ce alți 500 de tineri liberali din toate colțurile țări vor demara aceeași activitate. În această perioadă în call-center-ul DSP-ului central sunt recepționate sute de apeluri zilnic.

„Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă. Astăzi (ieri, n.r.) am fost voluntar la Direcția de Sănătate Publică București, împreună cu Mihai Ionescu. Începând de azi, mulți alți colegi din Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale vor fi prezenți în celelalte DSP-uri din țară.

Fiecare conversație încheiată ne apropie unii de ceilalți și ne face să vrem să depășim pandemia împreună. Pe undeva, această grea încercare ne unește. Vom continuă această acțiune, atât cât va fi nevoie”, spune președintele TNL, Mara Mareș.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație6 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate10 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate12 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate15 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite