Misiune îndeplinită! Campioana județeană la fotbal a promovat în Liga a III-a!

„E sărbătoare, e sărbătoare, Progresul calcă totul în picioare!”. Asta au scandat jucătorii, antrenorii şi oficialii Progresului Ezeriş la hora bucuriei, încinsă după ultimul fluier al meciului decisiv pentru promovarea în Liga a III-a.

Ca să fie sigură de accederea în eşalonul trei, campioana Caraş-Severinului trebuia să ia toate cele trei puncte din confruntarea cu campioana gorjeană Ştiinţa Turceni. Iar Progresul şi-a îndeplinit ieri misiunea în stil de mare campioană.

Elevii antrenorului Adrian Enăşescu au jucat ofensiv încă din start, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 27, când Alexandru Rusnac a deschis scorul cu un şut din interiorul careului. După pauză, a strălucit Alexandru Avramovici, care şi-a făcut două frumoase cadouri chiar de ziua lui. În minutul 53, atacantul Progresului a scăpat singur spre buturile adverse, l-a driblat şi pe goalkeeperul gorjean şi a înscris golul doi în poarta goală. Scorul final, 3-0, a fost stabilit de acelaşi Avramovici în minutul 79, după o altă cursă solitară de toată frumuseţea. Pe ansamblu, o victorie clară, şi o promovare absolut meritată a campioanei din Caraş-Severin.

„Băieții cred că merită felicitările, s-a văzut de-a lungul jocului că ne-am dorit foarte mult şi cred că ne-a ieșit un joc bun. Adversarul l-am considerat mai puternic, cred că a fost unul puternic, dar noi am fost mai buni astăzi. Ei veneau după o victorie confortabilă, dar cred că echipa noastră a jucat exact ce trebuie. Mă bucur că am arătat bine. Noi ne dorim să jucăm în Liga a III-a, să onorăm această promovare, însă așteptăm acum și decizia autorităților. Pentru Liga a III-a am muncit și vrem să arătăm bine acolo. Se pare că acest teren de la Hunedoara ne-a purtat noroc și mă bucur că ne-a ieșit așa cum ne-am propus”, a spus la final Adrian Enășescu, antrenorul echipei Progresul Ezeriș.

„Aşa cum am promis, am făcut tot ce a ţinut de noi pentru a promova. Am vrea să mulţumim Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin pentru susţinerea acordată, conducerii noastre şi băieţilor, pentru performanţa de a duce o echipă din Caraş în Liga 3. Cum am mai spus, am fost convins că până la urmă echipa mai bună va promova”, a declarat, cu emoţiile de rigoare, preşedintele clubului ACS Progresul Ezeriş, Cristian Şodâncă.

Pentru ACS Progresul Ezeriș au jucat în meciul decisiv: Birăescu (cpt.), Ciurea, Cheda, Zamfir, Marius Musteța, Drăgoi, Săndescu, Marian Musteța, Rusnac, Costescu și Popa. Au mai intrat în teren: Avramovici, Străin, Chelu, Kawagoe și Secula.

Sursă foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite