Municipiul Reșița, zece ore fără apă potabilă!

 

Stația de pompare ce alimentează rețeaua de apă potabilă din Reșița va rămâne fără curent electric, mâine, 13 iunie, ca urmare a unor lucrări programate de E-Distribuție Banat. În consecință, societatea Aquacaraș este nevoită să întrerupă furnizarea apei în oraș mai multe ore.

 

E-Distribuție Banat SA va derula marți, 13 iunie 2023, lucrări de intervenție pentru punerea în siguranță a mai multor stâlpi de curent dislocați în urma ploilor și alunecărilor de teren din perioada 29-30 mai. Astfel, compania de distribuție a energiei electrice a anunțat societatea Aquacaraș că „pe perioada intervenției se va întrerupe curentul electric în zona Stației de Pompare ce alimentează rețeaua de apă potabilă din Reșița”, informează reprezentanții companiei județene de apă.

 

„Rugăm cetățenii să se pregătească pentru întreruperea furnizării apei potabile marți, 13 iunie 2023, între orele 09:00-19:00.”, transmite conducerea Aquacaraș, cu precizarea că angajații companiei iau în prezent măsurile necesare ca în perioada vizată de lucrările efectuate de E-Distribuție Banat rezervoarele de apă să fie umplute la capacitate maximă pentru ca disconfortul cetățenilor să fie cât mai scurt.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available