Muzeul Banatului Montan – cap de AFIȘ al activităților educative

 

Pentru prima oară în istoria Muzeului Banatului Montan, instituția va prezenta publicului, în cadrul unor evenimente ce vor fi organizate în această vară, întreaga colecție de afișe vechi de teatru și de film, românești și internaționale.

 

Muzeul Banatului Montan din Reșița va fi capul de afiș al activităților educative din această vară. Instituția își propune să aducă la vedere, din adâncul depozitelor, întreagă colecție de afișe vechi de teatru și de film, românești și internaționale, pentru prima oară în istoria muzeului.

 

Astfel, în zilele de 22 și 23 iunie, copiii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani vor putea participa, alături de părinți, la o serie de ateliere de restaurare hârtie și de prezentare a echipamentelor de proiecție a filmelor, iar în zilele de 28 și 29 iunie, la ateliere de ilustrații. „Dacă ești creativ și dorești să fii artistul casei, poți să îți realizezi propriul tău afiș de film sau de carte preferată. Fiecare familie își va alege afișul preferat din colecția noastră și va pleca cu el acasă înrămat”, transmite managerul Muzeului Banatului Montan, Livia Magina.

 

Înscrierile la ateliere se fac în limita locurilor disponibile, pe email la office@muzeulbanatuluimontan.ro sau prin telefon, la numărul 0355/401219, persoană de contact: Mihaela Bozu.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available