Nici pandemia nu l-a oprit din drum! Ciclistul reşiţean Daniel Crista a câştigat şi Cupa României

În vreme ce alţi sportivi consideră că 2020 este pentru ei un an pierdut, ciclistul reşiţean Daniel Crista priveşte în urmă cu mândrie. Actualul sezon a consemnat rezultate foarte bune pentru sportivul legitimat la Steaua Bucureşti.

După titlul de campion cucerit în august în proba de fond a Campionatelor Naţionale de Şosea, Crista s-a impus luna aceasta şi în Cupa României. Etapa finală de la Pucioasa a fost adjudecată de Emil Dima, dar Daniel Crista a sărbătorit victoria în clasamentul general la categoria ELITE.

„Chiar dacă a fost un an greu pentru sportul românesc, am reușit să câștig pentru prima oară Campionatul Național, dar şi Cupa României! Şi sezonul continuă! Cariera mea de sportiv se putea încheia de mult, dar am noroc că în viaţa mea sunt numai oameni care mă susţin şi mă încurajează să îmi duc visul cat mai departe. Sponsorii echipei, care deşi ar putea face altceva cu banii, ne susţin pentru că au încredere în noi! Mulţumim!”, este mesajul postat de valorosul ciclist cărăşean pe contul său de Facebook.

În clasamentul final al competiţiei de Cupă, Daniel Crista a fost secondat de colegul său de la Steaua, Valentin Pleşea. Podiumul a fost completat de Emil Dima, de la Giotti Victoria-Savini Due.

Sursă foto: FB Daniel Crista – Ciclyst

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite