NORMALITATE. Romeo Dunca – un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

 

Speranțele liderilor PSD Caraș-Severin de a-l vedea plecat pe liberalul Romeo Dunca de la conducerea Consiliului Județean se năruiesc pe zi ce trece. Conducerea PNL Caraș-Severin a validat candidatura acestuia pentru un nou mandat de președinte al instituției.

 

Decizia a fost luată ieri în ședința Biroului Politic Județean al filialei cărășene a PNL, cu unanimitate de voturi, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a partidului: „Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, întrunit în ședință vineri, 10 noiembrie 2023, a decis cu unanimitate de voturi ca să propună Biroului Politic Național validarea ca și candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean CS pentru un nou mandat pe domnul Romeo Dan Dunca la alegerile din 2024.”

 

Votul unanim în favoarea candidaturii lui Romeo Dunca pentru un nou mandat de președinte a venit cât se poate de firesc, ținând cont de ultimul sondaj de opinie realizat de PNL la nivel național. Filiala din Caraș-Severin a partidului se situează în prezent pe locul al treilea la nivel național, după organizațiile PNL din județele Cluj și Bihor. Dacă astăzi ar avea loc alegeri, liberalii ar obține în Caraș-Severin, conform sondajului de opinie, 42% din voturi, un scor de două ori mai mare decât cel al partidului la nivel național, care se află în cădere liberă de când PNL a acceptat să intre la guvernare alături de PSD. „Vinovat” principal pentru acest rezultat din Caraș-Severin este, evident, cel care se află de aproape trei ani la conducerea Consiliului Județean: Romeo Dunca, președintele care a demonstrat că se poate face administrație în interesul cetățenilor, și nu al găștilor de partid, așa cum se întâmpla în trecut.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite