O aplicație pentru „sănătatea civică” a Reșiței. Cu CityHealth, cetățenii pot semnala orice problemă apărută pe domeniul public

CityHealth este aplicația mobilă prin care Primăria Reșița vrea să stea tot mai aproape de cetățeni.

Cu ajutorul aplicației mobile CityHealth, cetățenii pot sesiza rapid orice problemă apărută pe domeniul public, de la o banală groapă în asfalt și până la mașinile care, câteodată, mai sunt „parcate” în Bârzava.

Prin intermediul acestei aplicații, cetățeanul alege să trimită locația, o poză și un mesaj care ajung direct la echipa Primăriei, care, arată reprezentanții municipalității, se va și ocupa de rezolvarea problemelor semnalate și va pune la dispoziția solicitantului statusul de soluționare.

Aplicația City Health poate fi descărcată și utilizată gratuit pe orice smartphone și permite relaționarea de la distanță între cetățeni și administrația locală, pentru a rezolva problemele comunității.

Tot prin platforma City Health, Primaria Reșița va anunța cetățenii atunci când apar situații care limitează traficul sau accesul în anumite zone și alte decizii de interes pentru comunitate (întreruperi de apă, gaz, electricitate etc.).

Aplicația se poate descărca accesând următorul link: http://onelink.to/qher4s

Pentru pașii necesari utilizării aplicației accesați: https://www.youtube.com/watch?v=fw_NobPab-c&feature=youtu.be

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite