O femeie pusă pe bătaie, încătușată de jandarmi [VIDEO]

Ieri, 18 februarie, în jurul orelor 22.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie tulbură ordinea și liniștea publică, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Grupa de intervenție care a ajuns la fața locului, la un bloc de pe Bd. Republicii din Reșița, undeva între magazinele Moto-Velo și Lidl, a constatat că o femeie în vârstă de 35 de ani și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele. Aceasta și-a menținut comportamentul agresiv și în prezența jandarmilor cărășeni, lucru care a determinat încătușarea femeii.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, două dintre persoane fiind transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, a fost luată măsura internării uneia dintre ele la Psihiatrie.

Persoanele puse pe scandal au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 2000 de lei, mai precizează reprezentanții Jandarmeriei.

Sursă video: IJJ Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite