O nouă deviere a traficului auto în Reșița

 

Lucrările din cadrul proiectului de modernizare a transportului public electric și a infrastructurii rutiere din Reșița impun noi restricții în traficul auto.

 

Începând de astăzi, 19 octombrie, până la începutul săptămânii viitoare, pe tronsonul Mol-Lidl de pe Bulevardul Republicii circulația va fi restricționată. În consecință, anunță Primăria Reșița, „pe perioada 19.10.2022 – 24.10.2022, se deviază circulația autovehiculelor din sensul Mol – Renk pe breteaua rutieră de lângă Bârzava, cu semnalizarea aferentă”.

 

În cazul transportului public local de călători, stația capăt de linie se mută de la Mol la stația Kaufland. Totodată, precizează reprezentanții Societății de Transport Urban Reșița, „de la Mopar zona străzii Timișoarei spre B-dul Muncii se va face transportarea călătorilor la cursele aprobate din programul de transport local”.

 

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.”, transmit reprezentanții municipalității.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available