UPDATE. Opriri de apă în Reșița, din cauza a două avarii

 

Două avarii produse astăzi dimineață în rețeaua de apă potabilă din Reșița au impus sistarea furnizării apei de către Aquacaraș în zonele afectate.

 

În vederea eliminării unei avarii apărute spontan la coloana principală pe str. Ștefan cel Mare, a fost sistată furnizarea apei potabile astăzi, 20 aprilie, între orele 10.00-14.00, pentru consumatorii de pe str. Ștefan cel Mare, Colonia Oltului și str. Victoriei. Tot din cauza unei avarii produse la coloana principală, pe str. Digului, a fost oprită furnizarea apei potabile în zonă până la ora 13.00. Lucrările sunt executate de către personalul SC Aquacaraș SA.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste opriri. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274”, transmit reprezentanții companiei județene de apă și canalizare.

 

UPDATE

 

Oprire de apă și în zona Moroasa. „Datorită unei intervenții la celor de la firma ENEL la energia electrică și din cauza sistării acesteia la Stația de Pompe din Moroasa, suntem nevoiți a opri furnizarea apei potabile astăzi, 20.04.2022, de la ora 10.30-17.00. Vor fi afectaţi consumatorii din Moroasa 1 – str. Petru Maior, Gheorghe Șincai, Codrului, Căpitan Poptelecan, Caen, 24 Ianuarie, Corbului, Grădinița cu Program Prelungit Palatul Fermecat, Ceahlău, Pictor Andreescu, Murelor, Sportului (parțial), Pandurilor (parțial), Fragilor, Bucegi, Lucian Blaga (parțial), Prunilor (parțial)”, informează Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available