Percheziții în Caraș-Severin la falsificatori de valută

 

Polițiștii au efectuat astăzi 23 de percheziții domiciliare în mai multe județe, printre care și Caraș-Severin, și au confiscat teancuri de bancnote de euro falsificate, care ar fi urmat să fie plasate pe piață.

 

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, în municipiul București și județele Prahova, Ilfov, Dolj, Dâmbovița, Vâlcea, Caraș-Severin, Timiș, Bihor, Sălaj, Maramureș, Cluj, Sibiu, Mureș, Iași, Giurgiu și Botoșani, pentru probarea activității infracționale a persoanelor care pun în circulație bancnote contrafăcute, transmite Poliția Română.

 

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 155.300 de euro, în bancnote din cupiură de 50 de euro, 100 de euro și 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat să intre în circuitul financiar. Au fost puse în executare 7 mandate de aducere și au fost audiate 21 de persoane”, se mai arată în comunicatul poliției.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București, Ploiești, Craiova, Timișoara, Oradea, Alba lulia, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, al polițiștilor din cadrul serviciului de combatere a criminalității organizate Ilfov, Dâmbovița, Vâlcea, Caraș-Severin, Sălaj, Maramureș, Sibiu, Giurgiu, Botoșani, al jandarmeriilor din Brașov și Timișoara, precum și al Poliției Chișineu-Criș.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available