Pericol public. Taximetrist drogat!

 

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au întocmit, în numai 24 de ore, trei dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

Un bărbat de 33 de ani a fost prins drogat la volanul unui autoturism cu care efectua o cursă în regim de taximetrie. S-a întâmplat ieri, 7 noiembrie, în jurul orei 17.00, pe strada Ardealului din municipiul Caransebeș, în timpul unui control de rutină. „Polițiștii l-au testat pe taximetrist cu aparatul din dotare, rezultând rezultând suspiciuni rezonabile cu privire la consumul de substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în organism, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Tot în cursul zilei de ieri, dar la orele dimineții, chiar pe strada unde își are sediul Poliția Municipiului Reșița, strada Moise Groza, agenții de la Biroul Rutier au depistat la volanul unui autoturism un bărbat de 41 de ani care, potrivit rezultatului indicat de aparatul Drager, consumase substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Județean de urgență Reșița pentru prelevarea mostrelor biologice. Tot la spital, dar la cel din Caransebeș, pentru prelevarea de mostre biologice a ajuns, azi-noapte, și un tânăr de 25 de ani din Petroșnița. Acesta a fost oprit în trafic pe DN 6, de polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene, în urma testării rezultând că ar fi consumat substanțe psihoactive.

 

În toate cazurile polițiștii au deschis dosare penale și continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

Sursă foto: arhivă IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite