Peste 12.600 de pachete cu alimente pentru persoanele defavorizate din Caraș-Severin

 

Pachetele cu alimente de bază oferite de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) vor fi distribuite în localitățile din Caraș-Severin la începutul săptămânii viitoare.

 

În județul Caraș-Severin vor fi distribuite 12.625 de pachete cu alimente – făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc și compot de fructe – persoanelor singure care beneficiază de venit minim garantat, familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, precum și persoanelor sau familiilor aflate temporar în situaţii critice de viaţă. Distribuirea către unitățile administrativ-teritoriale din județ va ave aloc în perioada 9-12 mai, sub coordonarea Instituției Prefectului.

 

„Pachetele vor fi livrate beneficiarilor de primăria localităţii de domiciliu în termen de 45 de zile pentru persoanele care se încadrează în categoriile venit minim garantat și alocaţie pentru susţinerea familiei și, în continuare, în termen de 15 zile calendaristice, pentru celelalte categorii, conform prevederilor legale”, informează purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin, Mihaela Badea.

 

Pachetele cu alimente sunt oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – program al Uniunii Europene derulat de Guvernul României, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available