Peste 150 de joburi disponibile la Bursa locurilor de muncă de la Reșița. Mai puțin de 10% dintre acestea sunt pentru absolvenți de studii superioare

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfășura mâine, 14 octombrie, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița.

 

Nouă agenți economici din Caraș-Severin și-au anunțat participarea la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) la Reșița. Aceștia oferă 152 de joburi, atât pentru pentru absolvenți de studii profesionale, medii sau superioare, cât și pentru persoane fără nicio calificare.

 

119 din cele 152 de locuri de muncă puse la dispoziție de angajatori din Caraș-Severin sunt pentru absolvenți de studii profesionale și medii, în următoarele meserii: agent vânzări; gestionar; controlor calitate; consilier în gestiunea economică; tehnician electromecanic; lăcătuș; lăcătuș ansambluri; strungar; mecanic utilaj; bobinator; prelucrător prin așchiere; mecanic locomotive; mecanic motoare diesel; mașinist la mașini pentru terasamente; asamblor montator profile aluminiu și geam termopan; confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice; confecționer asamblor articole textile; confectioner cablaje auto; șofer de autoturisme și camionete; conducător activitate de transport rutier.

 

Alte 23 de locuri de muncă – în industria confecțiilor; manipulant mărfuri și muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – sunt pentru pentru persoanele fără calificare profesiuonală, iar pentru absolvenții de studii superioare sunt disponibile doar zece posturi – inginer de diferite specializări; responsabil de mediu; proiectant inginer mecanic; funcționar în activități comerciale.

 

„Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pot participa atât absolvenții instituțiilor de învățământ promoția 2022, cât și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, transmit reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

 

Bursa locurilor de muncă se va desfășura vineri, 14 octombrie, cu începere de la ora 09.00, în sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița, Piaţa Traian Vuia, nr. 4. Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite