Peste 500 de steliști își vor susține echipa, sâmbătă, în Valea Domanului! „Cea mai numeroasă galerie venită aici în ultimii 35 de ani”

 

Spectacol nu doar pe teren, ci și în tribunele Stadionului „Mircea Chivu” se anunță a fi la meciul dintre CSM Reșița și CSA Steaua București, de sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11.00.

 

Conducerea clubului din Valea Domanului a onorat cererea de bilete a grupării bucureștene, care a cumpărat până la această oră 500 de tichete de intrare la partida de campionat de sâmbătă, ne-a dezvăluit președintele CSM Reșița, Cristi Bobar. Și e de așteptat ca numărul suporterilor roș-albaștri să fie chiar mai mare, este de părere liderul Guardia Ultra, Marcel Gușcă, cel care a fost bombardat zilele acestea cu mesaje venite dinspre ultrași steliști din toată țara care anunță că vor face deplasarea la Reșița.

 

„Clubul nostru a fost înștiințat oficial, așa că pot spune. 600 de suporteri bucureșteni vor ajunge în Reșița. Au solicitat 600 de bilete și le primesc. Suntem CSM Reșița și ne respectăm blazonul. Nici mie nu mi-a convenit când Dumbrăvița și Ghiroda ne-au dat câte 60 de bilete și noi am fost 300. Cea mai numeroasă galerie venită aici în ultimii 35 de ani. Relațiile dintre noi nu sunt bune, dar nu pot să nu apreciez când un număr așa de mare de suporteri pleacă după echipa lor sute de km. Nu știu ce a cauzat această mobilizare a lor. În Timișoara au fost 300. La noi vin dublu. Vor veni și din Vâlcea, din Bacău, din Târgu Mureș, din Cluj, din Timiș”, spune Marcel Gușcă.

 

Liderul ultrașilor reșițeni este convins însă că și suporterii rossoneri vor veni în număr mare la acest meci. Și lansează un apel către aceștia să vină cât mai mulți în Tribuna a II-a (foto), acolo unde Guardia Ultra dă mereu tonul încurajărilor pentru echipa noastră: „Spuneam în urmă cu câteva zile că nu contează câți vin ei. Contează câți suntem noi. Și ce facem în tribune. Degeaba suntem 8000 dacă suntem preocupați de semințe în loc să încurajăm echipa. Poate că nu umplem stadionul, dar tribuna doi trebuie neapărat plină. Și activă. Haideee!”

 

Până ieri, peste 1000 de reșițeni își asiguraseră deja locul în tribune la meciul de sâmbătă. Pentru că 1000 de bilete au reușit să vândă luni și marți, în doar trei reprize a câte două ore, membri ai galeriei care s-au oferit să-i sprijine pe reprezentanții clubului în perspectiva disputei cu Steaua. Suporterii Metalului care vor să evite cozile de la casele de bilete din ziua meciului își pot procura tichetele de meci, începând de astăzi, și de la secretariatul clubului din Valea Domanului. Membrii Guardia vor distribui, de asemenea, bilete și astăzi, între orele 15.00-17.00, în zona Intim, pentru reșițenii care stau în Govândari.

 

UPDATE – ora 16.50

 

Până astăzi la ora 13, s-au vândut 2700 de bilete pentru acest meci, a declarat președintele Cristi Bobar într-o conferință de presă organizată la stadion, împreună cu antrenorul Flavius Stoican și cu căpitanul echipei, Alin Dudea.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available