Pompierii cărășeni au făcut față cu brio provocărilor weekendului trecut

 

În acest sfârşit de săptămână, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin au participat la un număr de 39 intervenţii şi misiuni în zona de competență.

 

Weekendul trecut, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum în localitatea Prilipeţ, comuna Bozovici şi au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităţilor Slatina-Timiş şi Mehadia.

 

În afara acestora, echipajele de salvatori au intervenit sâmbătă, 30 aprilie a.c., pentru degajarea unor bucăţi de piatră desprinse dintr-o stâncă aflată în spatele unei locuinţei din municipiul Reşiţa. Pompierii reşiţeni au acţionat pentru îndepărtarea bucăţilor de piatră care au afectat acoperişul unei anexe a gospodăriei.

 

De asemenea, s-a înregistrat un număr de 27 de intervenții pentru acordare prim ajutor calificat şi asistență medicală de urgență, precum si alte situații din categoria asistență persoane.

 

În continuare, pompierii militari cărăşeni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate”, ne transmit oficialii ISU Semenic.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available