Porți deschise patru ore la CMJ Caraș-Severin

 

Tinerii din Caraș-Severin interesați să urmeze o carieră militară sunt invitați săptămâna aceasta la sediul din Reșița al Centrului Militar Județean (CMJ), cu ocazia organizării „Zilei porților deschise”.

 

Evenimentul va avea loc în data de 13 octombrie, între orele 10.00 și 14.00, la Centrul militar din Reșița (str. Sportului nr. 4), este organizat de CMJ Caraș-Severin în colaborare cu Batalionul 183 Artilerie „General Ion Dragalina” din Lugoj și se înscrie în seria de acțiuni destinate sărbătoririi, la 25 martie, a Zilei Armatei României.

 

„Evenimentul se adresează tuturor tinerilor, băieţi sau fete, din județul Caraș-Severin, care doresc să urmeze o instituţie militară de învăţământ şi cu precădere elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, tineri aflaţi într-un moment important, acela al alegerii drumului în viaţă.

În cadrul evenimentelor vor fi organizate standuri de prezentare a armamentului ușor de infanterie și a echipamentelor militare. Tinerii vor putea interacţiona direct cu militari ce au participat la misiuni în teatrele de operații, iar recrutorii din cadrul Centrului militar județean Caraș-Severin vor oferi detalii despre cariera militară.”, informează lt. col. Constantin-Sorin Pandrea, șef de stat major, comandantul CMJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite