Prefectul verifică dotările pentru deszăpezire, avem și sare și clorură de calciu

Prefectul județului Caras-Severin, Cristian Gâfu, a efectuat o inspecție în teren pentru a a verifica stadiul pregătirilor pentru deszăpezirea aferentă sezonului rece. În cadrul inspecției ‭au ‬fost‭ ‬ ‭ ‬verificate trei‭ ‬ baze‭ ‬ de deszăpezire aparținând Secţiei‭ ‬de‭ ‬Drumuri‭ ‬Naţionale‭ ‬Caransebeş, ‭ ‬din subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara: bazele Caraşova, Caransebeş şi Slatina-Timiş.
În momentul actual baza Caraşova deține 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale‭, are un ‬stoc de sare de aprox. 1000 t ‭(98,16%) și un stoc de clorură de calciu de aprox. 6,60 t (33%).
Baza Caransebeş deține, de asemenea, 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale, ‭un ‬stoc de sare de aprox.997,60 t ‭(97,92%)și un stoc de clorură de calciu , aprox. 30,00 t (100%).
Iar baza de la Slatina-Timiş deține 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale‭, un ‬stoc de sare de aprox. 865,54 t ‭(98,95%)și un stoc de clorură de calciu ,aprox. 8,00 t (40%). ‬
‭Toate aceste baze sunt dotate cu spaţii de cazare pentru personal. In cursul săptămânii viitoare se vor încheia şi contractele pentru închirierea utilajelor‬ ‭suplimentare, acestea urmând a fi solicitate doar în cazul unor intervenții neașteptate sau atunci când condițiile meteu se înăspresc și impun suplimentarea forțelor pentru deszăpezire.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite