PREMIERĂ NAȚIONALĂ. Ghid pentru crearea de medii de învățare sigure și securizate!

 

Zilele acestea a fost lansat Ghidul ilustrat „Securitatea și siguranța unităților de învățământ”, un instrument dedicat autorităților publice locale și directorilor de școli din țara noastră.

 

Ghidul este acum disponibil pentru toate unitățile de învățământ din România, autoritățile publice locale, dar și pentru profesioniștii în securitatea fizică, anunță Ion Iordache, reprezentant al RQM Cert – companie care reunește specialiști în sisteme de management al calității, mediu, sănătate și siguranță ocupațională, auto, securitate fizică și a informațiilor și servicii IT.

 

„Scopul acestui ghid este acela de a ajuta unitățile de învățământ și autoritățile locale din România să adopte o abordare bazată pe sisteme pentru planificarea și implementarea securității fizice stratificate în toate tipurile de unități de învățământ, demonstrând cum această abordare poate ajuta la crearea de medii de învățare sigure și securizate utilizând îndrumări orientate spre acțiune.”, transmite echipa RQM Cert.

 

Ghidul „Securitatea și siguranța unităților de învățământ” poate fi accesat GRATUIT pe website-ul RQM Cert: https://rqmcert.com/ro/resurse

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available