Primăria Reșița pune șaua pe cei ce încalcă normele privind circulația căruțelor

Administrația locală reșițeană, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, se ține încă o dată de cuvânt. La nicio săptămână de la stabilirea regulilor pentru vehiculele cu tracțiune animală, Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția Poliției Locale, a trecut la punerea în aplicare a noilor norme privind circulația căruțelor în oraș instituite de Consiliul Local.

După cum anunțam săptămâna trecută, circulația căruțelor pe arterele principale din municipiu a fost interzisă. Dacă până la adoptarea acestei decizii contravenienții nu pățeau mare lucru, acum aceștia își pierd atelajele în cazul în care nu plătesc amenda și costurile pentru imobilizarea, transportul și depozitarea căruțelor. Aceste noi reguli au fost puse în practică și marți, 21 iulie, după cum ne-au informat cei de la Poliția Locală, un cetățean fiind surprins încălcând regulile privind accesul vehiculelor cu tracțiune animală pe arterele interzise.

„În ziua de 21.07.2020, lucrători din cadrul Direcției Poliția Locală Reșița l-au depistat pe numitul I.I., din Reșița, circulând cu un vehicul cu tracțiune animală fără respectarea normelor legale”, se arată într-un comunicat remis presei de polițiștii locali reșițeni.
Împotriva acestuia au fost dispuse măsurile stabilite de Hotărârea Consiliului Local nr. 242/2020 privind interzicerea circulației căruțelor prin municipiul Reșița, fiindu-i aplicată o amendă de 1000 lei și măsura tehnico-administrativă de ridicare și reținere în vederea imobilizării atelajului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available