Primăria Reșița: Se schimbă formatul cardului-legitimație de parcare pentru persoanele cu dizabilități

 

Anunț important pentru persoanele cu handicap/dizabilități de pe raza municipiului Reșița, privind implementarea formatului unic al cardului-legitimație de parcare pentru persoanele cu handicap/dizabilități conform Ordinului nr. 163/2023. 

 

Administrația locală anunță faptul că „toate persoanele de pe raza municipiului REȘIȚA care dețin card-legitimație pentru persoane cu handicap/dizabilități sunt rugate ca până la data de 15 iulie 2024 să se adreseze către Primăria Reșița (Serviciul Parcări), Strada Petru Maior nr. 2 (blocul 800), etajul nr. 3, pentru eliberarea unui card legitimație nou pentru persoane cu handicap nou”.

 

Ca și element de noutate pentru noile carduri-legitimație de parcare pentru persoanele cu handicap/dizabilități vom avea:

  • Nr. de înregistrare de la registratura primăriei.
  • Seria și numărul certificatului de încadrare în grad de handicap/dizabilități.

 

Cardurile deținute la data actuală sunt valabile doar până la data de 30.06.2024.

           

La depunerea cererii pentru eliberarea noului card-legitimaţie de parcare aferent persoanelor cu handicap/dizabilități, pentru verificare, vor fi prezentate următoarele documente în original:

  • Cerere (aceasta se completează la Serviciul Parcări).
  • Documentul de identitate (al persoanei cu handicap) și al reprezentantului legal (după caz), în original.
  • Actul şi valabilitatea acestuia prin care persoana este desemnată reprezentant legal sau documentul care face dovada reprezentativităţii (după caz), în original.
  • Certificatul de încadrare în grad de handicap, în original.
  • Cardul-legitimație expirat sau cel care trebuie schimbat (cardul vechi).
  • 1 poza tip buletin (a persoanei pentru care se va elibera cardul-legitimație, persoană cu handicap/dizabilități), cu dimensiunea 30 mm x 40 mm.

 

În evidențele Primăriei Municipiului Reșița sunt în jur de 1100 de persoane cu diverse grade de handicap și nevăzători, cu sau fără însoțitori, care au legitimație de parcare și urmează să fie schimbate în formatul unic.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available