Primarul care a achiziționat un autoturism numai pe hârtie

Situație fară precedent în comuna Forotic, unde în anul 2018 primarul Ionel Romînu, afiliat PSD, a achiziționat un autoturism Dacia Duster 4X4 care nu a fost văzut niciodată de cetățeni.

O achiziție cu spirit patriot de a încurajă producția Dacia de la Pitești o dovedește Romînu, actualul edil al comunei Forotic. Potrivit informațiilor de interes public, prezentate de către AUTORITATEA PENTRU DIGITALIZAREA ROMÂNIEI, date care se regăsesc pe site-ul SEAP, și potrivit confirmării asumate de către departamentul competent al firmei SC AUTO GRUP SRL, în data de 19.02.2018, Primăria Forotic a achiziționat un autoturism Dacia Duster 4X4, în valoare de 68.158,93 lei. Achiziția directă are cod unic DA15631800 AUTOTURISM TIP SUV.

Mașina a fost cumpărată de la Uzina Dacia Pitești și ridicată de la firma intermediară SC AUTO GRUP SRL din Reșița. Singura informație confirmată de către intermediar este ridicarea comenzii de la sediu. Primăria Forotic este departe de a respecta legea transparentizarii informațiilor de interes public pe site.

Cine a semnat procesul de predare/primire? Unde este mașina? Sunt întrebări pe care cetățenii trebuie să le adreseze primarului și actualilor consilieri locali din Forotic.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite