Prins în flagrant la furat de motorină din tiruri

 

Polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au depistat azi-noapte, în jurul orei 01.00, în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, din Mehadia, după ce ar fi încercat să sustragă carburant din rezervorul unui tir staționat pe DN 6, în zona Gării Băile Herculane.

 

Unui echipaj de poliție i-au atras atenția două bidoane din plastic goale, de 20 și 35 de litri, și un furtun de aproximativ 2 metri, cu care s-ar fi încercat sustragerea carburantului din rezervor, pe pământ observându-se pete de combustibil. „În apropiere polițiștii au identificat un tânăr, care, la vederea acestora, a încercat să se sustragă, fiind urmărit și imobilizat de polițiști, din verificări stabilindu-se că tânărul de 22 de ani, domiciliat în Mehadia, ar fi deschis capacul rezervorului, introducând furtunul în interior cu scopul de a sustrage carburant, moment în care a fost întrerupt de apariția echipajului de poliție.”, transmite Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi ascuns în pădurea din apropiere alte cinci bidoane din plastic pe care ar fi intenționat să le folosească la sustragerea carburantului.

 

 

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite