Probleme cu apa. Astăzi, în Herculane, mâine-n Caransebeș

O avarie produsă în rețeaua de distribuție a apei potabile din Băile Herculane a impus întreruperea furnizării apei în zonă. De asemenea, Aquacaraș anunță intervenția, mâine, la o avarie în Caransebeș.

Pentru eliminarea unei avarii apărute pe Str. Trandafirilor din Băile Herculane, astăzi, 17 martie, de la ora 11.45 la 15.00, este oprită furnizarea apei potabile în zonă. Sunt afectaţi consumatorii de pe Str. Trandafirilor și cei din zona Gării (de la școală până la gară). Lucrarea este executată de către personalul Exploatării Băile Herculane din cadrul SC Aquacaraș SA. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul central al companiei, la tel. 0255215643, sau Exploatarea Băile Herculane, la tel. 0255561115.

O avarie s-a produs și în municipiul Caransebeș, pe Strada Nicolae Titulescu. Pentru remedierea situației, Aquacaraș anunță că mâine, 18 martie, se va opri furnizarea apei potabile între orele 10.00 și 16.00. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Dumbravei, Luncii, Pajiștei, Florilor, Splai Sebeș, Nicolae Titulescu, Zlatnei, Parângului, Nedeea, Calea Severinului, Cernei, Țarcului, Zăvoiului și din cartierul Balta Sărată. Lucrarea va fi efectuată de către personalul Punctului de Lucru Caransebeș al societății de apă și canalizare. În caz de probleme apărute după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul central al firmei sau Punctul de Lucru din Caransebeș, telefon 0255516321.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available