UPDATE. Probleme cu apa în Micro 3 din Reșița

 

Din cauza unei avarii produse pe strada Progresului din Reșița, societatea Aquacaraș a fost nevoită să oprească, în urmă cu câteva minute, furnizarea apei potabile în toată zona din Microraionul 3 cuprinsă între Școala Generală nr. 7, Piața Agroalimentară Reșița Nord și magazinul Kaufland.

 

„În vederea eliminării unei avarii apărute spontan la coloana principală pe str. Progresului, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 01.08.2022, de la ora 13:00-15:30. Vor fi afectaţi consumatorii din zona MICRO III – de la Școala Generală nr. 7, Piața agroalimentară Resița Nord până la Kaufland.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA.

Ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această oprire. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, anunță reprezentanții Aquacaraș.

 

UPDATE – ora 15.45

 

Aquacaraș informează că intervalul orar de oprire a furnizării apei în Micro 3 se prelungeste până la ora 19.00. „Mulțumim pentru înțelegere!”, își încheie mesajul de ultimă oră reprezentanții companiei județene de apă.

 

CITEȘTE ȘI: Cartierul Mociur, fără apă potabilă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available