Ramona Vița, în echipa liberală a lui Romeo Dunca la alegerile pentru Consiliul Județean Caraș-Severin

  

Îndrăgita interpretă de muzică populară Ramona Vița se alătură echipei lui Romeo Dunca și se va regăsi pe lista de consilieri județeni a Partidului Național Liberal la alegerile locale din data de 9 iunie.

 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a vorbit, la finalul ședinței de astăzi, despre cooptarea în echipa cu care va intra în cursa alegerilor locale a Ramonei Vița, cunoscuta și îndrăgita solistă de muzică populară din Banat. „Am rugat-o să vină alături de noi în încercarea de a schimba județul în bine și în încercarea de a scăpa județul de vechile metehne. Mă bucur că a acceptat să vină alături de mine și împreună să îi punem la punct pe cei care nu doresc binele cetățeanului sau pun dorința personală deasupra a ceea ce vor de fapt cetățenii”, a declarat Romeo Dunca.

 

Președintele CJ a precizat că, la propunerea sa, Ramona Vița se va regăsi pe lista de consilieri județeni a Partidului Național Liberal la alegerile din 9 iunie: „Este propunerea mea pe lista scurtă a consilierilor PNL în viitorul Consiliu Județean. Doamna Vița a acceptat, a spus că ea a fost apolitică, dar sunt situații când, dacă vezi că se poate, că există speranța ca lucrurile să se îndrepte în folosul cetățenilor, trebuie și are obligația să se implice. Și mă bucur că mi-a spus mie acest lucru, nu domnului Hurduzeu. Este un lucru bun, un semnal bun, un semnal care arată o confirmare a efortului pe care noi îl facem aici în folosul oamenilor simpli, care votează și care o fac cu sufletul deschis și cu mari speranțe”.

 

Explicație foto: Ramona Vița, reprezentând județul Caraș-Severin la Târgul de Turism al României – februarie 2024

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available