Reșița, pe harta evenimentelor muzicale de clasă. Au fost puse în vânzare biletele la concertul-eveniment al artistului american Gregory Porter

 

Anunțat de municipalitate încă de anul trecut, concertul extraordinar al dublului laureat Grammy a devenit o certitudine. Biletele pentru evenimentul anului 2022 la Reșița au fost puse în vânzare la începutul acestei săptămâni.

 

„Așază-te confortabil, spune un mare ‘‘Wow!‘‘ din tot sufletul și fii primul, alături de prietenii tăi, la surpriza pe care ți-am pregătit-o!

Este o onoare și un privilegiu pentru noi toți să îl avem oaspete în orașul nostru pe marele artist GREGORY PORTER a.k.a. THE VOICE!

Alături de muzicienii extraordinari din band-ul lui, celebrul artist american va concerta magistral, cum altfel, pentru inimile noastre, de dragoste și dor, pe scena mare din Centrul Civic, în seara de 4 august 2022.”, este anunțul făcut zilele acestea de către Primăria Reșița.

 

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.iabilet.ro, la prețuri cuprinse între 63,57-105,95 lei (circa 1000 de bilete) și 158,93 lei (300 de bilete). Locurile cele mai scumpe sunt situate la terasele din piața centrală a orașului și includ consumație de 100 de lei. La două dintre cele trei terase (Soho House și Ros del Garden) până la această oră s-au și vândut aproape 50 de bilete.

 

„Gregory Porter este un artist de mare ținută, care a cântat cu Sting și cu alte nume celebre la nivel mondial. La Reșița, în 4 august, de la ora 20, va fi o seară Love Songs, cu cântece de dragoste, de care reșițenii și nu numai sper să se bucure”, a declarat primarul Ioan Popa.

 

 

Cunoscut drept THE VOICE/Vocea, Porter este cel mai important nume pe scenele prestigioaselor festivaluri de jazz de la Montreaux, Viena, Rotterdam ori Copenhaga. Artistul a colaborat cu mari muzicieni precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Van Morrison, Nicola Conte, Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure.

 

Stabilit în Brooklyn, cântărețul și compozitorul american primește prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut, „Water”/2010. Următorul album, „Be Good”/2012, i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

 

Odată cu apariția discului Liquid Spirit/2013, artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu primul premiu Grammy. A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu „Take me to the Alley”, două Jazz FM Awards, dar și titlul de Male Singer of the Year în 2014.

 

Porter și-a demonstrat abilitatea de a transcende genurile muzicale jazz, r&b/soul și de a coagula audiențe diferite, particularitate extrem de rară, ceea ce i-a și adus un uriaș succes internațional.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite